Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

SMS Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. SMS, ΕΠΕ καθιερώθηκε στις αρχές του 21$ου αιώνα και τώρα η επιχείρηση καταλαμβάνει πάνω από 20.000 τετραγωνικά μέτρα και έχει περισσότερους από 100 υπαλλήλους.

Η Co. SMS, ΕΠΕ έχει δύο διάσημα εμπορικά σήματα: SMS και PFG, τα οποία πωλούνται σε όλο τον κόσμο. Η επιχείρησή της καλύπτει περισσότερες από 70 χώρες και περιοχές όπως η Ρωσία, Αυστραλία, κεντρική Ασία, δυτική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Νοτιοανατολική Ασία, Νότια Αμερική. Η Co. SMS, ετήσιος κύκλος εργασιών του ΕΠΕ είναι περισσότερα από 50 εκατομμύρια Δολ ΗΠΑ.

Η επιχείρηση έχει κάνει επιχειρήσεις θεωρώντας στις πωλήσεις των βαρέων καθηκόντων φορτηγών και των εξαρτημάτων τους. Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν τα φορτηγά και τα ανταλλακτικά για SINOTRUK HOWO, A7, SHACMAN, DOGFENG, FOTON, ΒΌΡΕΙΟ BENZ, YUTONG, ανταλλακτικά ΥΨΗΛΌΤΕΡΩΝ, και μηχανών εφαρμοσμένης μηχανικής όπως SDLG, XCMG, SHANTUI, XGMA, LONKING και LIUGONG. όπως και τους μειωτές νερού και τα χημικά αντιδραστήρια στα δομικά υλικά κ.λπ.

Η Co. SMS, ΕΠΕ βρίσκεται δίπλα στο διεθνή λιμένα διοικητικών μεριμνών. Παρέχει τη μιας στάσης υπηρεσία από την προμήθεια στις διοικητικές μέριμνες, πολλαπλάσια κανάλια μεταφορών για να εξασφαλίσει ανεμπόδιστη παράδοση φορτίου.

Η Co. SMS, ΕΠΕ έχει καθιερώσει μια στρατηγική σχέση συνεργασίας με χιλιάδες ποιοτικοί προμηθευτές στο στάδιο της ανάπτυξης και της επέκτασης. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην πρόσβαση προϊόντων, έχουμε πληροφορίες προϊόντων να ανατροφοδοτήσουν γρήγορα το σύστημα, και να εξετάσουν τα προϊόντα αυστηρά όλες αυτές οι διαδικασίες μας βοηθούν για να γίνουν διεθνής επιχείρηση και να αναπτύξουν όλο και περισσότερο ισχυρό.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. SMS, ΕΠΕ καθιερώθηκε στις αρχές του 21$ου αιώνα και τώρα η επιχείρηση καταλαμβάνει πάνω από 20.000 τετραγωνικά μέτρα και έχει περισσότερους από 100 υπαλλήλους.

SMS Co., Ltd. SMS Co., Ltd. SMS Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : SMS PFG

Αριθμός Υπαλλήλων : 30~100

Ετήσιες πωλήσεις : 50000000-70000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ SMS Co., Ltd. Πιστοποιήσεις